allas.lap.hu / Külföldi munka

Külföldi munka

Találja meg álmai munkahelyét külföldön. A Profession.hu oldalon közel 200 folyamatosan frissülő külföldi állásajánlat közül válogathat.

AZ AM Global Medical Recruitment magasan képzett, elkötelezett és lelkes egészségügyi kollégák (minden szakterületen és az összes beosztási szinten) teljes munkaidős kiközvetítésére specializálódtunk, elsősorban az Egyesült Királyság, Írország és Németország viszonylatában. Az AM Global Medical Recruitment igazgatói és munkatársai a humán erőforrás és az egészségügy területén összesen több mint ne

A Neujob Személyzeti Tanácsadó Iroda egy professzionális társ a szállodai ausztriai munka világában. Kapcsolatrendszerünk, modern szemléletünk és szolgáltatásaink, mind az Ön kényelmét szolgálják. Kizárólag a kompromisszumok nélküli, megbízható és rugalmas megoldást keresőknek. Hitelt érdemlő minőségi tájékoztatás, ausztriai munka tanácsadás, biztonságos álláskeresés

Állásajánlatok Erdélyből, magyarul.

Holland Munka, Szállás és EÜ-biztosítás. A továbbiakban oldalainkon hasznos információt szerezhet működésünkről, illetve a hatékony munkakeresés és a Hollandiai munkavállalás alapvető jegyeiről. Weblapunkon megtalálhatja még regisztrációs adatlapunkat is, amely segítséget nyújt a nagy távolságok áthidalásában. Így nincs szükség arra, hogy idejét vesztegesse az első lépés megvalósulásban.

Cégünk azzal a céllal alakult három évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni.

A GMN Akadémia és korábbi jogelődje a Pincér Akadémia nagy hajós múlttal rendelkező szakértőket fog össze. Célunk, hogy a hajópincér képzésen keresztül használható tudást biztosítsunk a leendő folyami vagy tengerjáró hajókon dolgozó pincérek számára. Emellett több hajótársaság munkaerő igényét is kiszolgálva a jó tanulóink számára hajós állást is biztosítunk, így velünk biztos a siker!

Német nyelvi felkészítésre várjuk olyan hölgyek jelentkezését, akik német nyelvterületen szeretnének elhelyezkedni idősgondozóként. Felkészítést skype-on keresztül is lehet igényelni. A nyelvi tréningek célirányosak,eü. német gyakorlása az általános mellett. 2-3 fős csoportokban hatékonyan tanulhat, mialatt mi már közvetítjük. Közvetítői díj nincs!

Cégünk külföldi munkaerőközvetítéssel foglalkozik, ha ön külföldön szeretne munkát vállalni forduljon hozzánk..

Munkák az Unióban

Szaktanácsadás és állásközvetítés orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak külföldi munkavállaláshoz immáron 12 országba professzionális színvonalon. Orvosok, fogorvosok, szakorvosjelöltek, szakorvosok és több szakvizsgával rendelkezõ orvosok számára tanácsadás és állásközvetítés professzionális színvonalon immáron 12 országba.(Ausztrália, Bahrain, Belgium, Dubai, Egyesült Arab Emirátusok)

A New Way To London Ltd. egy olyan információs ügynökség, mely széleskörű szolgáltatásokat nyújt az Anglia szívébe érkező európaiaknak, akik itt szeretnének dolgozni és letelepedni. Számítógépes, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk a Kelet-Európából érkezőknek, segítve őket, hogy gyorsan beilleszkedjenek a társadalomba és Londonban területén megfelelő munkát találjanak.

Érdemes Németországban dolgozni, hiszen a hazai fizetések többszörösét is kézhez kaphatod csupán néhány nap alatt. Amennyiben jó lenne jobbá tenni a pénzügyeidet, és ha nem félsz a kihívásoktól, vár Németország. A Max-Service talál nekem állást akár a szakmádban is. Még több infót olvashatsz a weboldalukon, ahol jelentkezési lapot is egyből kitölthetsz!

SpiritJob.hu , ha Ön is állást keres! Tekintse meg cégünk oldalát, hogy segíthessünk Önnek elhelyezkedni Németországban és Svájcban. Weboldalunk számos területen kínál a dolgozni vágyó embereknek munkalehetőségeket. Önnek nem kell mást tennie, csak a választott állásajánlatra elküldeni jelentkezését.

Ausztriai felszolgáló, szakács, szobalány állások

Külföldi-Belföldi állások. A workline.hu magyarországi állásportál, amely 2008 márciusában kezdte meg működését. Folyamatosan frissülő álláslehetőségeket tartalmaz az álláskeresők részére, számos az álláskeresést könnyítő funkció mellett. Az állást kínáló cégek számára elsődlegesen hirdetési lehetőségeket nyújt, emellett lehetőséget ad egyéb hirdetési felületek, illetve adatbázis igénybevételére is

Külföldimunkát kereső portál és közöségi fórum.

Munkatársaink segítségül szolgálnak abban, hogy el tudjál igazodni a kínai társadalom, kultúra és munkaerőpiac rejtelmeiben. Felkészítünk arra, hogy milyen kihívásokkal találod szemben magad, ha eldöntötted, hogy Kínában szeretnél angol nyelvet tanítani. Alaposan kielemezzük a különböző szakmai és apparátusi akadályokat.

Meghatározás:

Külföldi munkalehetőségek álláskeresőknek. Munkaközvetítő irodák, folyamatos munkalehetőségek angol nyelvterületen, Anglia, Írország, munkák luxushajókon, hasznos információk a külföldi munkavállaláshoz. Tanulás és munka külföldön.

Külföldi munkalehetőségek álláskeresőknek. Munkaközvetítő irodák, folyamatos munkalehetőségek angol nyelvterületen, Anglia, Írország, munkák luxushajókon, hasznos információk a külföldi munkavállaláshoz. Tanulás és munka külföldön.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Külföldi munka
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés